Avaamisen iloa

kuva11_web

Me ja punainen tupa.
Arki ja juhla. Suomenlippu salossa.
Lahjapaketointi, kiire ja stressi.
Mistä on lahjat tehty?

Design ja vaivattomuus.
Avaamisen ilo ja hypistely.

Niistä on hyvät lahjat tehty.

Näistä syntyi lahjapaketointikonsepti, POMARBO.

POMARBOn tarina

POMARBOn lahjalaatikot syntyivät muutaman onnellisen yhteensattuman seurauksena. Marja, joka on yksi yrityksen perustajista, on aina nauttinut kauniisti paketoitujen lahjojen antamisesta. Perinteiset paperi-teippi-viritykset veivät kuitenkin paljon aikaa ja lopputulos jäi usein harmittamaan.

Marja osallistui yrittäjäkurssille ja mietti siellä muiden tapaan päänsä puhki, kuinka voisi käyttää hyväkseen Kuvankäsittelijä koulutustaan ja kuvittajagraafikon taustaansa . Erään keskustelun yhteydessä hän nousi seisomaan ja tiesi mitä haluaa tehdä! Hän oli juuri keksinyt, että markkinoilta puuttui vielä kotimainen,  ekologinen  design lahjarasiasarja. Tuoteidea keksimisen jälkeen tuntui  hänestä itsestään selvältä, että tällä viedään Suomea maailmalle.

Nyt saatavilla on suomalainen, helppo, nopea ja tyylikäs paketointiratkaisu! Lahjalaatikoita voi käyttää uudelleen, ja ne on painettu kartongille kasvipohjaisilla painoväreillä. POMARBOn tuotteet on ympäristöystävällisiä, joiden hiilijalanjälki on kutistettu mahdollisimman pieneksi.

ohje_fi

Lahjapaketointi konseptiimme kuuluu kantavana ajatuksena innovatiivisyys, suomalainen design, käytettävyys ja avaamisen ilo! POMARBOn lahjalaatikot on mallisuojattu ja valmistettu Suomessa. Siitä alkoi POMARBOn tarina, jolle on luvassa vielä jatkoa.

Lahjalaatikoiden rinnalle on luotu nyt premium POP-UP konsepti joka tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja ekologisuutta valmispaketointituotteilla!

Ajatuksia:

Paketteja on monenlaisia. Kaunis lahja on elämys jo ennen avaamista. POMARBOn lahjalaatikoissa on yhteensointuva painatus myös sisäpuolella, joten lahjan avaaminen on iloinen ja mieleenjäävä yllätys.

POMARBO3_AVOIN2_web

Avaamisen iloa!